Nieuw pand – Huisartsenpraktijk Lamers – Gorinchem

Huisartsenpraktijk Lamers

AFWEZIGHEID IN VERBAND MET VAKANTIE

Huisartsenpraktijk Lamers is gesloten van maandag 2 augustus 2021 tot en met vrijdag 20 augustus 2021.

Voor spoedgevallen neemt Dokter Griep waar.

Contactgegevens: Telefoon 0183-636308, Hoofdwal 25, 4207 EA Gorinchem

Spoedlijn 0183-690008

Vraag op tijd uw herhaalmedicatie aan.

Voor het maken van afspraken, opvragen van uitslagen en andere niet acute zaken kunt u de assistente telefonisch bereiken tijdens de volgende tijden:

In de ochtend tussen 08:00 - 12:00.

In de middag tussen 14:00 en 16:00.

Buiten deze tijden is de assistente in overleg of bezig met andere werkzaamheden.

Bij dringende zaken die niet kunnen wachten, kiest u voor nummer 1 (de spoedlijn).

Vaccinatie Corona

Er is nog niet bekend wanneer en met welk vaccin de huisarts u tegen Covid-19 kan gaan vaccineren. Onze verwachting is dat de mensen die nu een oproep voor de griepprik krijgen als eerste aan de beurt zijn. Zodra we meer weten wie we moeten oproepen krijgt u vanzelf een uitnodiging.

Nieuw pand

In de zomer van 2022 betrekken we met meerdere zorgverleners een nieuw multifunctioneel gezondheidscentrum vlakbij winkelcentrum Hoogdalem. Een centrum met alle zorg onder een dak, onder andere huisartsen, tandartsen, fysiotherapie en apotheek, om zo de best mogelijke zorg te kunnen bieden.

Met de nieuwe praktijk voldoen we aan de moderne maatstaven en zijn we voorbereid op de toekomst. We zijn NHG geaccrediteerd, dat betekent dat we kwalitatief goede zorg leveren. Ook doen we mee met ‘ meer tijd voor de patiënt ’ omdat goed luisteren ons belangrijkste hulpmiddel is.

Ook gaan we intensiever samenwerken met dokter Griep (Hoofdwal 25) van Medisch Centrum Oost.

Binnenkort kunt u meer informatie vinden over ons project op www.zorglinie.nl of neem een kijkje op https://www.facebook.com/zorglinie/

Wilt u zich inschrijven bel ons dan voor een kennismakingsgesprek ( 0183-634163). Nu zitten we nog in een flat op de Voermanstraat 82 (4204 RJ in Gorinchem) maar in 2022 in een gloednieuw pand!